Running therapie

Meer energie? Blijer in je hoofd? Meer bewegen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Als je alleen maar gas geeft dan is je tank snel leeg, met alle gevolgen van dien, zoals je wellicht al merkt.

Bij Running Therapie leer je je rem te gebruiken. Daar hoef je geen hardloper voor te zijn, ook wanneer je helemaal geen conditie hebt kan je prima meedoen. Running Therapie is namelijk leren zacht-lopen. Zolang je maar heel blijft en drie keer per week traint komt dat helemaal goed. Dat is niet: nog een verplichting erbij, want bij Running Therapie geldt: je rondje is nooit te langzaam en nooit te kort, zolang je maar gaat ben je sneller dan als je op de bank blijft zitten. Als sportpsycholoog, gediplomeerd Running Therapeut, personal trainer en actief triatleet heb ik een unieke combinatie van kennis en ervaring waarmee we jou weer terug op niveau kunnen brengen, fysiek en mentaal.

Vergoeding

De kleine groepen lopen op woensdagochtend in het Haarlemmer Hout in het centrum van Haarlem. Je kan op eigen kosten meedoen, maar ook wanneer je eigen huisarts je doorverwijst kan Running Therapie onderdeel zijn van je (verzekerde) therapie: in de groep of individueel. Running Therapie wordt dikwijls ook ingezet via de werkgever als onderdeel van herstel en re-integratie, danwel preventie.