De Basiscursus Sportpsychologie is een laagdrempelige en zeer praktische cursus, gericht op het aanleren van een serie individuele basale mentale vaardigheden. De cursus stelt de sportbeleving van de deelnemer centraal. Stap voor stap komen de verschillende individuele mentale vaardigheden aan bod en wordt aan de hand van gerichte opdrachten gewerkt aan de doelen die de deelnemers zich hebben gesteld. Deze cursus is geschikt voor iedereen die bij sport betrokken is: actieve sporters, ouders, coaches, trainers en (para-)medische (zorg)professionals. Ook wanneer je niet actief aan (competitie) sport doet, maar gewoon er meer over wilt weten is deze cursus prima te volgen. Op verschillende momenten in het jaar wordt de cursus op de onderstaande plaatsen gegeven.

Als geaccrediteerd Psycholoog-Trainer en gecertificeerd Docent Sportpsychologie VSPN doceer ik al vele jaren deze groepen bij universiteiten en verenigingen.

Wil je meer weten over een workshop bij jou op de vereniging, dan kan je me het beste even mailen, want dat is ook goed mogelijk.

Leiden

Al sinds 2003 wordt in samenwerking met studevereniging der psychologie Labyrint aan de Universiteit Leiden de Basiscursus Sportpsychologie georganiseerd. De start is in de maand november. Voor meer praktische informatie en aanmelden klik hieronder.

Rotterdam

Sinds 2016 wordt in samenwerking met de faculteitsvereniging Cedo Nulli van de Erasmus Universiteit de Basiscursus Sportpsychologie aangeboden. De start hiervan is in de maand maart.

Amsterdam

Sinds 2015 wordt in samenwerking met de studieverenigingen der psychologie van de UvA en de VU (de VSPA en de VSPVU) jaarlijks de Basiscursus Spprtpsychologie aangeboden. De eerst volgende cursus begint in Januari 2019. Voor meer praktische informatie en aanmelden klik hieronder.

Utrecht

Sinds 2016 wordt in samenwerking met de studievereniging voor psychologiestudenten Alcmaeon de Basiscursus Sportpsychologie aangeboden aan de Universiteit Utrecht. Wanneer deze doorgaat is de start in de maand maart.