De Basiscursus Sportpsychologie is een laagdrempelige en zeer praktische cursus, gericht op het aanleren van een serie individuele basale mentale vaardigheden. De cursus stelt de sportbeleving van de deelnemer centraal. Stap voor stap komen de verschillende individuele mentale vaardigheden aan bod en wordt aan de hand van gerichte opdrachten gewerkt aan de doelen die de deelnemers zich hebben gesteld. Deze cursus is geschikt voor iedereen die bij sport betrokken is: actieve sporters, ouders, coaches, trainers en (para-)medische (zorg)professionals. Ook wanneer je niet actief aan (competitie) sport doet, maar gewoon er meer over wilt weten is deze cursus prima te volgen. Op verschillende momenten in het jaar wordt de cursus op de onderstaande plaatsen gegeven.

Als geaccrediteerd Psycholoog-Trainer en gecertificeerd Docent Sportpsychologie VSPN doceer ik al vele jaren deze groepen bij universiteiten en verenigingen.

Wil je meer weten over een workshop bij jou op de vereniging, dan kan je me het beste even mailen, want dat is ook goed mogelijk.

Leiden

Al sinds 2003 wordt in samenwerking met studievereniging der psychologie Labyrint aan de Universiteit Leiden de Basiscursus Sportpsychologie georganiseerd. De start is in het voorjaar van 2020. Voor meer praktische informatie en aanmelden klik hieronder.

Amsterdam

Since 2015 the VSPVU organises the Basic Course Sportpsychology for it’s members. With more internationals wanting to join in the course is given in English. The next course of 4 evenings is 10&24 march and 7&21 april 2020.

Delft

Nieuw in Delft in 2020 is de Basiscursus Sportpsychologie die in samenwerking met Laga wordt georganiseerd. Op nog nader te bepalen donderdagavonden komen de basisprincipes van mentale training aan de orde. Uniek in Delft is de combinatie hiervan met de mogelijkheid om een aanvullend individueel traject te volgen. Mail mij voor meer informatie. Inschrijving gaat via Laga, voor mee informatie kijk op www.laga.nl