De Basiscursus Sportpsychologie is een laagdrempelige en zeer praktische cursus, gericht op het aanleren van een serie individuele basale mentale vaardigheden. De cursus stelt de sportbeleving van de deelnemer centraal. Stap voor stap komen de verschillende individuele mentale vaardigheden aan bod en wordt aan de hand van gerichte opdrachten gewerkt aan de doelen die de deelnemers zich hebben gesteld. Deze cursus is geschikt voor iedereen die bij sport betrokken is: actieve sporters, ouders, coaches, trainers en (para-)medische (zorg)professionals. Ook wanneer je niet actief aan (competitie) sport doet, maar gewoon er meer over wilt weten is deze cursus prima te volgen. Op verschillende momenten in het jaar wordt de cursus op de onderstaande plaatsen gegeven.

Als geaccrediteerd Psycholoog-Trainer en gecertificeerd Docent Sportpsychologie VSPN doceer ik al vele jaren deze groepen bij universiteiten en verenigingen.

Wil je meer weten over een workshop bij jou op de vereniging, dan kan je me het beste even mailen, want dat is ook goed mogelijk.

Live Basiscursus Sportpsychologie Leiden 2021-2022

Al sinds 2003 wordt in samenwerking met studievereniging der psychologie Labyrint aan de Universiteit Leiden de Basiscursus Sportpsychologie georganiseerd. De start van de live cursus 2021-2022 is op maandag 15 november 2021 19:00u in Leiden. Voor meer praktische informatie en aanmelden klik hieronder.

Online Basic Course Sportpsychology ENGLISH

The Basic Course Sportpsychology is given since 2003. This ONLINE English course is accesable for all Dutch and international (psychology) students, athletes ans coaches. It Starts Tuesday 16 november 2021 19:00hrs. For more information click below.